sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

South Park Festivaali day 1 - jäätymisiä

Viikonloppuna festarikesä starttasi ja suuntasin jo toisen kerran kohti Tamperetta ja Radio City South Parkia. Viime vuonna olin vaan lauantai päivän, mutta se oli niin uskomaton päivä, että tällä kertaa odotukset oli tosi korkeella. Ei tullut pettymystä vaan tän vuoden South Park ylitti ainakin mun odotukset. Täytyy sanoo, että fiilikset on sellaset,että alan varmaan vasta muutamien päivien päästä
käsittää tätä kaikkee!
Suuntasin aamulla Turun rautatieasemalle ja hyppäsin Tampereen junaan. Tampereella olinkin jo hyvissä ajoin, joten piti kuluttaa melkeen pari tuntia ennen kuin pääsin kirjautumaan hotellille. No,aika kulu ihan mukavasti siinä keskustassa pyöriskellessä. Hotellilla olikin sitten pientä säätöä,koska pankissa oli kaikki koneet pimeenä ja kortti tai automaatti ei toiminut.



 Festariseurana tänäkin vuonna oli Miimu, jonka kanssa käytiin ekana mäkissä ja sitten suunnattiin kohti Eteläpuistoa. Ekana teltassa esiintyi Kodittomat. En ollut koskaan kuullutkaan kyseisestä bändistä, mutta täytyy sanoa, että yhtään sellasta bändiä, jonka musasta en tykkäisi, ei tänäkään vuonna ollut. Seuraavana päälavalle kipusi Masterplan. Nimenä tuttu, mutta ihastuin tähän bändiin ihan täysillä.Sairaan hyvän kuuloisia biisejä!




All Rise bändistäkään en ollut kuullu, mutta nekin kuulosti tosi hyviltä. Kauaa ei ehdittykkään kuuntelemaan kun piti sännätä Acceptin nimmarijonoon. Oltiin jonossa hyvillä paikoilla ja saatiin nimmarit ja mä sain tän alapuolella olevan ihanan otoksen :D Ja jäädyin pahasti nimmarinjaossa enkä saanut sanaa suustani.




Sitten päälavan valloitti Miimun ja mun iki-ihana Stratovarius. Aivan mahtava keikka ja mahtavia biisejä.Ja tulihan se Hunting high and low lopussa. Stratovariukselta haettiin myös nimmarit ja nyt ei tullut jäätymistä vaan sain halata ihanaa Timo Kotipeltoa.Awws... kunnon fangirl moment :D




Käytiin hakemassa Kummelista tutuilta Speedyltä ja Sakulta nimmarit ja nekin esiinty yhdessä vaiheessa. Teltassa esiintyi myös Stargazery,jolta tiesin muutamia biisejä.Oli ihan tosi hyviä biisejä ja tänään oonki kuunnellut jo niitten musaa.



Illalla päälavalla esiintyi Accept ja oli ihan mahtava hurmos yleisössä.Heiluttiin ja taputettiin ihan täysiä ja toi on varmasti yksi sellasista keikoista mitä en tuu koskaan unohtamaan.Oli niin vaikuttavaa. Lisäksi sain Acceptin kitaristin yleisöön heittämän plektran.
Meidän harmiksi Teräsbetonia ei nähty eturivistä eikä hyviä kuvia tullut, mutta mulle ainakin riittää, että kuultiin mm. Taivas lyö tulta ja Jarkon ihanat hevikiekaisut,jotka sitten koko yön soi mun korvissa.
Perjantaina viimeisenä päälavan valloitti Extreme.Taas oltiin hyvillä paikoilla lavan edustalla ja koko keikka oli mahtavuutta. Muutama biisi soi vieläkin päässä. Ainoo huono puoli oli se, että oltiin ihan jäässä, koska Suomen kesä. Extremen jälkeen Miimu lähti kotiin ja mä hotellille jalat puoli kuolleina.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti