maanantai 8. kesäkuuta 2015

South Park Festivaali day 2 - Def Leppard kaatosateessa

Lauantaina heräsin ja menin hotellin buffet aamupalapöytään joka oli taivas. Niin paljon kaikkee ihanii aamupalaruokia. Aamupalan jälkeen ehostauduin ja en jaksanut istuskella hotellihuoneessa niin päätin lähteä vähän kävelemään ja kattelemaan paikkoja. Kiertelinkin siinä melkeen tunnin verran ja lopulta olin vähän hukassa, mutta löysin takasin. Tavattiin Miimun kanssa ja suunnattiin tällä kertaa heselle. Nyt on tullut syötyä niin epäterveellisesti, että en mee pitkään aikaan heselle.






Suunnattiin Eteläpuistoon ja telttalavalle, jossa olikin jo Loudguns aloittanut. Ja mulla ei taaskaan ollut mitään käryä koko bändistä, mutta rakastuin tähän ihan täysin. Kannattaa käydä kuuntelemassa. Ihan helkutin hyvää musaa. Seuraavaksi päälavalla soitti Ranger ja käytiin tsekkaamassa se, mutta ei jääty kovin kauaksi siihen, koska alko sataa. Haahuiltiin siellä alueella ja kävin ostamassa tollasen niitti-rannejutun.



Free Spiritin keikka seuraavana oli ihan huippu. Tiesin näiltä monia biisejä ja ne kuulosti livenä vielä paremmalta. Mm. Ever come true, Pale sister of light, Fever ja Hysteria on hyviä biisejä.

Free Spiritin jälkeen tuli Viikate ja me ei kauaa Miimun kanssa seisty sateen takia siinä päälavan edessä, mutta hyvin kuulu teltalle, jossa sitten tää bändi kuunneltiin. Unohdin ottaa Viikatteesta kuvia, mutta ei voi mitään. Sitten kiidettiin Helloweenin nimmarijonoon ja siinä vaiheessa vettä tuli jo niin, että piti kaivaa sadetakki esiin. Oli ihanaa saada Helloweeniltä nimmarit ja saatiin myös ilmaset Infernot.Wau!




Santa Cruz soitti sillä aikaa teltassa ja mua jäi vähän harmittamaan kun ehdittiin nähdä Cruzeja vaan kolme minuuttia, koska se nimmarijono eteni ihmeen hitaasti. Onneks kuitenkin nähtiin edes vähän ja toivottavasti tuun näkemään jatkossakin. Amorphiksen keikkaa alotettiin kattomaan anniskelualueen puolelta ,mutta siirryttiin lähelle lavaa melkeen heti. Tykkään hirveesti Amorphiksen musasta ja tää niitten liveveto oli ihan paras. Kyseistä bändiä en ookkaan vielä livenä nähnyt.




Seuraavaksi mentiin Amorphiksen nimmarijonoon ja Miimu sai kunnian olla jonon ensimmäinen ja mä olin hyvänä kakkosena. Jäädyin taas pahasti, koska toi hetki vaan oli niin uskomaton. Ehdittiin kattomaan Reckless Lovea. Se teltan hurmos oli jotain niin käsittämätöntä. Kaikki vaan heilu, pomppi ja laulo mukana. Tää kyseisen bändin keikka jäi kanssa tosi hyvin mieleen näiltä festareilta.



Ilta läheni loppuaan, mutta oli hienoa nähdä kahdeksan aikoihin Helloween päälavalla. Tuntu, että yleisöä oli tullut ihan järkyttävästi lisää ja fiilis oli ihan paras. Helloweenin jälkeen teltassa soitti ruotsalainen Eclipse, joka mun mielestä muistutti paljon viime vuonna esiintynyttä Heat-bändiä. Mut tiesin muutaman biisin ja ne kuulosti hyviltä.



Illan huipensi Def Leppard. Yleisössä hirvee tungos, paljon hyviä biisejä, kaatosade ja mahtava lavashow voisi olla tota keikkaa kuvaavia sanoja. Tää viimeisteli täydellisesti koko tän vuoden South Parkin. Ens vuonna toivottavasti uudelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti