sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Lukio ohi, lakki päässä ja elämä hymyilee

Huhhuh, ei voi muuta sanoa. Nyt on sitten yo-juhlat pidetty ja voi alkaa rentoutumaan ja viettämään lomaa. Lukioaika meni hirveen nopeesti ja vähän tuntuu haikeelta, mutta samalla tosi helpottuneelta. Noitten juhlien järjästämiseen kulu ihan hirveesti aikaa kun piti siivota ja leipoa ja kaikkea muuta. Edellisenä iltana leivottiin ja siivottiin vielä yhentoista aikoihin illalla.
Aamulla kävin kampaajalla, jonka olin onneks jo varannut hyvissä ajoin. Mulle ei tehty mitään koekampausta, mutta mulla oli toivomuksena kiharaa paljon ja sillee, että hiukset on vaan toisella sivulla. Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen ja kiharat kesti vielä tämänkin päivän puolelle.





Sit tulin kotiin meikkaamaan ja laittamaan vaatteet. Koululla meidän piti olla puoli yhentoista aikoihin kun otettiin ryhmäkuva. Sit kertailtiin juhlan kulku ja odottelua siinä oli aika paljon. Jännitin niin paljon todistuksen hakua sieltä edestä ja pelkäsin, että kaadun mun korkkareilla, koska ennen juhlaa meinasin kaatua kolme kertaa :D Mut kaikki meni tosi hyvin ja sain yllätyksekseni saksan kirjastipendin.

Juhlan jälkeen siirryttiin ottamaan kuvia koulun pihalle ja sain hirveesti kukkasia. Kotona availin sitten lahjoja ja kirjekuoria sitä mukaa kun vieraita tuli. Sain lahjaks mm. rahaa, taulun, astioita, marimekko penaalin, Body Shopin tuotteita ja koruja. Sit skoolattiin ja syötiin kaikkii ihania herkkuja. Me tarjottiin täytekakkua, toscakakkua, pikkuleipiä, kääretorttua, voileipäkakkua, tuulihattuja, mätileipiä ja lohikierteitä.

Yritin siinä sit keskustella kaikkien vieraitten kanssa ja hymyillä valokuvissa. Illalla mulla oli posket ihan kipeinä hymyilemisestä. En tykkää olla huomion keskipisteenä niin huokasin helpotuksesta kun juhlat oli ohi.









Sit illalla lähin kaverin kanssa Turkuun. Meidän piti mennä tyylikkäästi syömään mut päädyttiinki lopulta heselle. :D Tuore ylioppilas sai syötäväkseen juustoaterian.
Sit käytiin kauhistelemassa Börssin jonoa, koska meidän piti alun perin mennä sinne. Sitten Jenni tuli myös ja päätettiin mennä Lyniin. Sielläkin oli jonoa mut onneks yo- lakki päässä pääsi jonon ohi.

Oli tosi kiva ilta, mutta näin jälkikäteen vähän nolottaa.:D Juotiin ja tanssittiin. Join ekaa kertaa tequilaa. Nähtiin tuttuja ja loppuillasta tuli itkettyäkin.:D Viiden aikaan oltiin meillä takasin.

Oli ihan mahtava ja ikimuistoinen päivä.

1 kommentti:

  1. oih mä niin myös haluan lakin ja katselen kaikkia kuvia silmät sydäminä. vuosi vielä... sun mekko on aivan ihana - väri sopii sulle tosi hyvin - ja hiukset on myös ihan huippuhienot! onnea vielä!

    VastaaPoista