sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Viime viikolla...


Viime viikolla... söin aivan mielettömän hyviä kana wrappeja.Noit löytyy esimerkiks S-marketista mut kai noita voi tehdä itekkin.Vois kokeilla tehä tollasii joskus.



Viime viikolla.... olin kattomassa TPS:n viimistä peliä.Runkosarja päätty ja Tepsi ei sit päässy Playoffeihin,vaikka kauden alussa oli odotukset tosi korkeella.No,ens kaudella sitten.Toivossa on hyvä elää :D Oli varmaa paras peli koko kautena,mitä oon ollu kattomassa.Tepsi pelas tosi energisesti ja voin sanoo et pelin kattomisesta nautti ihan oikeesti.Ja voittohan se sieltä tuli 5-2.





Viime viikolla.... fiilistelin kevättä oikeen kunnolla ja kuvasin aurinkoa :D Nyt puhelimesta löytyy hirvee kasa kuvia auringosta.



Viime viikolla... Kaivoin pyörän esiin ja pyöräilin.Oli tosi ihanaa,mutta ärsyttää vaan kun niitä hiekkoja ei voi lakasta pois pyöräteiltä.Se ääni kun ajaa niitten päältä on jotenkin tosi ärsyttävä.


Viime viikolla.... Ostin eväitä ylppäreihin.Vois oikeestaan sanoo et mitään muuta hyvää ylppäreissä ei ookkaan kun se eväsretki salissa.Mun eväistä löyty irtokarkkia,juotavaa,viinirypäleitä ja leipää.


Viime viikolla.... Pidin melkeen joka päivä jotain bändipaitaa päällä.

2 kommenttia: