sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Oltiin vallottamassa itämeri

Vietettiin kahden kaverin kanssa mun maanantaisia synttäreitä vähän etukäteen ja lähettiin perjantai illalla risteilylle. Se oli siis sellanen 23h risteily ja mentiin Baltic Princesillä. Oli kyllä aika sokkeloinen laiva,varsinkin ne hyttikäytävät. Me otettiin sellanen E-hytti mikä on kaikista halvin ja siellä netissä luki,että siinä hytissä ei oo ikkunaa,mut sitten kun avattiin se ovi niin yllätys yllätys siellä oli ikkuna.



Illalla vaan käytiin tax freessä ja sit joskus kahentoista aikoihin meijän piti mennä kuuntelee jotain bändiä mut päädyttiin sitten kuitenkin kymppikannen yökerhoon. Ei ollu ollenkaan huono valinta,koska tuolla oli aivan älyttömästi porukkaa ja hyvä fiilis plus hyvät musat. Tanssittiin siellä jonnekkin neljään tai viiteen asti.
Aamulla laiva oli Tukholmassa tosi aikasin ja meinattii et herätään kattoo Tukholman maisemii mut eipäs herättykkää vaan nukuttiin sinne kahteentoista asti ja mentiin metsästää jotain aamupalaa. Sit hengailtiin hytissä,käytävillä,kaupassa ja sellasta. Pari tuntia ennen ku oltiin takasin Turussa niin käytiin syömässä järkyttävän kalliissa ravintolassa,mutta ajattelin et kerran sitä vaan 19 täyttää niin sen kunniaks mentiin tohon. Oli oikeen hyvää ruokaa ja muutenkin täytyy sanoo et oli tosi kiva risteily ja vois joskus tehä samalla porukalla uudelleen.

1 kommentti:

  1. Heitin sinua haasteella!

    http://rrocknrollchild.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award.html

    VastaaPoista