sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Battle Beast @Klubi,Turku

Olin tosiaan lauantaina Turun Klubilla jo toistamiseen ja tällä kertaa vuorossa oli Battle Beastin keikka.Oon kuunnellu tätä bändiä kohta vähän yli vuoden ja mä en oikeen osaa sanoo mikä tekee täst bändistä hyvällä tavalla erilaisen kun muista bändeistä.Ehkä se on energiset live-esiintymiset tai yhtyeen rento asenne ja huumori.
Menin tonne keikalle yksin ja en oo ennen ollu yksin missään keikalla.Se oli oikeestaan tosi rentouttavaa olla välillä ilman ketään seuraa jossain.Ovet aukes yheksältä ja menin heti sillon sinne ja sain hyvän paikan eturivistä.
Kymmeneltä alotti lämppäribändi turkulainen Gladenfold.En ollu taaskaan kuullu tosta bändistä mut oli tosi hyvää musaa.Jo lämppäribändin aikana tunnelma nousi kattoon. Sitten oisko ollu joskus yhentoista aikoihin kun Battle Beast alotti.Kolme kertaa bändin livenä nähneenä voin sanoo et oli taas ihan huikee show.Kuultii biisei niin vanhemmilta kuin uudemmaltakin levyltä ja basistin vitsit oli taas kerran hauskoja.En tiiä kuka oli Antonin tilalla,mutta joku pitkätukkanen siellä soitti kitaraa.Tuli otettuu paljon kuvia ja videoita ja laitan tähän ekaks pari kuvaa lämppäribändist ja sit muutaman kuvan Battle Beastista.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti