sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Oltiin vallottamassa itämeri

Vietettiin kahden kaverin kanssa mun maanantaisia synttäreitä vähän etukäteen ja lähettiin perjantai illalla risteilylle. Se oli siis sellanen 23h risteily ja mentiin Baltic Princesillä. Oli kyllä aika sokkeloinen laiva,varsinkin ne hyttikäytävät. Me otettiin sellanen E-hytti mikä on kaikista halvin ja siellä netissä luki,että siinä hytissä ei oo ikkunaa,mut sitten kun avattiin se ovi niin yllätys yllätys siellä oli ikkuna.



Illalla vaan käytiin tax freessä ja sit joskus kahentoista aikoihin meijän piti mennä kuuntelee jotain bändiä mut päädyttiin sitten kuitenkin kymppikannen yökerhoon. Ei ollu ollenkaan huono valinta,koska tuolla oli aivan älyttömästi porukkaa ja hyvä fiilis plus hyvät musat. Tanssittiin siellä jonnekkin neljään tai viiteen asti.
Aamulla laiva oli Tukholmassa tosi aikasin ja meinattii et herätään kattoo Tukholman maisemii mut eipäs herättykkää vaan nukuttiin sinne kahteentoista asti ja mentiin metsästää jotain aamupalaa. Sit hengailtiin hytissä,käytävillä,kaupassa ja sellasta. Pari tuntia ennen ku oltiin takasin Turussa niin käytiin syömässä järkyttävän kalliissa ravintolassa,mutta ajattelin et kerran sitä vaan 19 täyttää niin sen kunniaks mentiin tohon. Oli oikeen hyvää ruokaa ja muutenkin täytyy sanoo et oli tosi kiva risteily ja vois joskus tehä samalla porukalla uudelleen.

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Shoppailu käy liikunnasta

Nyt voi sitten huokasta! Kaksi viime aikoina stressiä aiheuttanutta asiaa on poissa päivänjärjästyksestä. Eli ylppärit ja autokoulu. Vikat ylppärit oli maanantaina ja sillon oli saksa. Täytyy sanoo et olin niin poikki et se monivalintaosio tuli vedettyy läpi silmät ristissä. Kuitenki ku katoin oikeita vastauksia eilen niin yllättävän hyvin se oli menny. Ja näyttää myös siltä et enkusta ja äikästä tuun saamaan just ne mitä tavottelinkin :) Ruotsin ja saksan alustavii pisteitä odotellessa...

Toinen mieltä painanut homma oli autokoulu. Ajaminen sujuu suht hyvin mut on paljon sellasii asioita mitä pitää viel treenata. Tänään mulla oli inssi ja olin ihan varma, että ei mee läpi, koska jotkut asiat ei viel ihan suju plus sitten kauhee jännitys. Mut yllätys yllätys, läpi meni. Kuulemma ihan hilkulla oli etten ois läpässy ja tutvo sano, että ei kannata iloita, koska se oli niin lähellä mennä pielee ja kun mulla on paljon juttuja joissa kaipaan treeniä. Mä oon kuitenkin niin ilonen tästä.

Inssin jälkeen menin syömään aamupalaa ja ostin ittelleni palkinnoks juustosämpylän ja kokiksen. Siinä sit pyörin keskustassa kolme tuntii ja innostuin kiertelemään vaatekaupoissa. Sovitin varmaan miljoonaa vaatetta, mutta loppujen lopuks tulin ulos Hansasta vaan T-paidan ja sormuksen kanssa. Noi on ihan sairaan ihanii. Tollasta isoa sormusta oon jo pitkään ettiny ja vihdoin löyty. Toi paita taas osu silmään ihan sattumalta ja näytti hyvältä päällä, joten päätin ostaa sen.


Sormus on Glitteristä ja makso 5 euroo.Se oli -50% alennuksessa.


Paita on H&M:stä ja makso 19 euroo.

Sit kävin mummon kanssa kauppahallissa syömässä vietnamilaista ja oli ihan super hyvää. Sen jälkeen yritin metsästää ylppärimekkoa.Löyty monta sellasta kivan näköstä ja pitäis ens viikolla varmaan mennä ihan kunnolla sovittelemaan niitä. Kengät tarttis myös löytää.

Yhteensä siis shoppailin 6 tuntia ja se on niin totta kun jotkut sanoo, että shoppailu käy urheilusta. Jalat on ihan kipeet ja jotenkin ihan väsyny olo.

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Battle Beast @Klubi,Turku

Olin tosiaan lauantaina Turun Klubilla jo toistamiseen ja tällä kertaa vuorossa oli Battle Beastin keikka.Oon kuunnellu tätä bändiä kohta vähän yli vuoden ja mä en oikeen osaa sanoo mikä tekee täst bändistä hyvällä tavalla erilaisen kun muista bändeistä.Ehkä se on energiset live-esiintymiset tai yhtyeen rento asenne ja huumori.
Menin tonne keikalle yksin ja en oo ennen ollu yksin missään keikalla.Se oli oikeestaan tosi rentouttavaa olla välillä ilman ketään seuraa jossain.Ovet aukes yheksältä ja menin heti sillon sinne ja sain hyvän paikan eturivistä.
Kymmeneltä alotti lämppäribändi turkulainen Gladenfold.En ollu taaskaan kuullu tosta bändistä mut oli tosi hyvää musaa.Jo lämppäribändin aikana tunnelma nousi kattoon. Sitten oisko ollu joskus yhentoista aikoihin kun Battle Beast alotti.Kolme kertaa bändin livenä nähneenä voin sanoo et oli taas ihan huikee show.Kuultii biisei niin vanhemmilta kuin uudemmaltakin levyltä ja basistin vitsit oli taas kerran hauskoja.En tiiä kuka oli Antonin tilalla,mutta joku pitkätukkanen siellä soitti kitaraa.Tuli otettuu paljon kuvia ja videoita ja laitan tähän ekaks pari kuvaa lämppäribändist ja sit muutaman kuvan Battle Beastista.









Viime viikolla...


Viime viikolla... söin aivan mielettömän hyviä kana wrappeja.Noit löytyy esimerkiks S-marketista mut kai noita voi tehdä itekkin.Vois kokeilla tehä tollasii joskus.



Viime viikolla.... olin kattomassa TPS:n viimistä peliä.Runkosarja päätty ja Tepsi ei sit päässy Playoffeihin,vaikka kauden alussa oli odotukset tosi korkeella.No,ens kaudella sitten.Toivossa on hyvä elää :D Oli varmaa paras peli koko kautena,mitä oon ollu kattomassa.Tepsi pelas tosi energisesti ja voin sanoo et pelin kattomisesta nautti ihan oikeesti.Ja voittohan se sieltä tuli 5-2.





Viime viikolla.... fiilistelin kevättä oikeen kunnolla ja kuvasin aurinkoa :D Nyt puhelimesta löytyy hirvee kasa kuvia auringosta.



Viime viikolla... Kaivoin pyörän esiin ja pyöräilin.Oli tosi ihanaa,mutta ärsyttää vaan kun niitä hiekkoja ei voi lakasta pois pyöräteiltä.Se ääni kun ajaa niitten päältä on jotenkin tosi ärsyttävä.


Viime viikolla.... Ostin eväitä ylppäreihin.Vois oikeestaan sanoo et mitään muuta hyvää ylppäreissä ei ookkaan kun se eväsretki salissa.Mun eväistä löyty irtokarkkia,juotavaa,viinirypäleitä ja leipää.


Viime viikolla.... Pidin melkeen joka päivä jotain bändipaitaa päällä.

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kesä 2014

Joo,tiiän et oon vähän liian ajoissa liikkeellä tän kesäfiilistelyni kanssa mut mulle maaliskuun alku on sellasta aikaa et alan ihan intona oottamaan kevättä ja ennen kaikkea kesää.Ens viikolle luvattiin jo tosi lämmintä,joten kai se kevät sieltä tulee.Aattelin muistella viime kesää ja myöhemmin aattelin tehä sellasen ens kesän to do-listan.
Viime kesä oli tosi onnistunut kesä ja ehin tekemään kaikkea kivaa.Tuli mieleen ihania muistoja kun selailin kaikkii kuvii mitä oon viime kesänä ottanu.

Alkukesästä juhlittiin mun veljen rippijuhlia ja ne oli oikeen kivat juhlat.Ekaks oltiin kirkossa ja sitten ne itse juhlat oli meillä kotona.


Sit kävin sellasella shoppailureissulla Virossa.En kyl yhtään muista mitä mä mahdoin sieltä ostaa.Ekaks mentiin bussilla Helsinkiin ja sitten siitä laivalla Tallinnaan.Olin mun perheen ja kummien kanssa tuolla ja muistan vaan et oli tosi kuuma.Kierreltiin siinä sataman lähellä olevissa kaupoissa ja käytiin kattelemassa vanhaa kaupunkia.Mun mielest se vanhakaupunki oli tosi ihana ja siel oli kaikkii pikku kauppoja.




Viime kesänä kävin elämäni ekaa kertaa festareilla.Mun oli pitänyt jo kauan aikaa sitten mennä Ruissiin tai jonnekkin muualle,mutta ei kukaan ollu ikinä halukas lähtemään mukaan eikä oikeen houkuttanu lähtee yksin.Kun olin nähny South Parkin esiintyjät päätin ostaa lipun lauantaille ja löysin Demi.fi:stä seuraa ja lähin.Ja kyllä kannatti.Oli ihanaa nähdä lempi bändejä livenä hyvässä seurassa ja noi oli tosi hyvin järjästetty.Tulevana kesänä South Park kutsuu taas.





Sit muistan et mulla oli side jalassa kun mulla nyrjähti nilkka.En kyllä yhtään muista miten se tapahtu mut onneks ei menny pahemmin.Siitäkin oli näköjään ollu pakko ottaa kuva :D


En ees muistanu et olin käyny viime kesänä Uudessakaupungissa,mutta nyt kun tarkemmin ajattelen niin kyllähän se reissu muistuu mieleen.Syötiin jätskit ja katteltiin maisemii,ei mitään sen kummempaa.Tää oli mun muistaakseni ihan semmonen extempore reissu.



Uimassa tuli myös käytyä aika paljonkin viime kesänä

Perheen kanssa oltiin lomareissulla Ikaalisissa.Oltiin vähän mökkeilemässä ja toi paikka oli tosi hieno ja ranta oli suoraan mökin oven alla melkeen.Uimaan ei päästy heti,koska tonne iski aivan mieletön rankkasade ja ukkonen ja sitä kesti melkeen koko päivän.Ikaalisista siirryttiin Tuuriin ja käytiin tuolla kyläkaupassa.Se oli kyl tosi iso mut eipä siellä mitää ihmeellistä ollu myynnissä.Ostin sielt vissiin vaan tennarit.



Loppukesästä olin vielä laivalla.Muistan et se oli viiminen lomapäivä kun oltiin ja sit seuraavana päivänä alko koulu.


En nyt tiiä et lasketaanko tätä kesäks enää mut vähän koulun alkamisen jälkeen kävin kaverin kanssa Helsingissä.Oltiin koko päivä ja tehtiin kaikkee kivaa mm. käytiin Salkkarikaudulla :D,käytiin Itiksessä ja Raxissa syömässä,ajeltiin ratikoilla minne sattuu,istuskeltiin tuomiokirkon portailla,käveltiin sataman lähellä ja kaikkee muuta.




Ja mitäs muuta sitä tuli tehtyy.Ainakin tuli oltuu yksissä rippijuhlissa,muutamilla synttäreillä ja ekaa kertaa baarissa.Leikkasin otsatukan,ostin uuden puhelimen,näin kavereita,mietin blogin perustamista ja pyöräilin paljon.
Tuli sellanen olo et oonko mä oikeesti tehny näin paljon kaikkee viime kesänä.Sillon tuntu etten tehny paljon mitään mut nyt kun ajattelee niin aika paljon mä sain kaikkee mahtumaan viime kesään.Toivottavast mulla on ens kesänä ainakin noin paljon kivoja juttuja edessä.