sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Lukio ohi, lakki päässä ja elämä hymyilee

Huhhuh, ei voi muuta sanoa. Nyt on sitten yo-juhlat pidetty ja voi alkaa rentoutumaan ja viettämään lomaa. Lukioaika meni hirveen nopeesti ja vähän tuntuu haikeelta, mutta samalla tosi helpottuneelta. Noitten juhlien järjästämiseen kulu ihan hirveesti aikaa kun piti siivota ja leipoa ja kaikkea muuta. Edellisenä iltana leivottiin ja siivottiin vielä yhentoista aikoihin illalla.
Aamulla kävin kampaajalla, jonka olin onneks jo varannut hyvissä ajoin. Mulle ei tehty mitään koekampausta, mutta mulla oli toivomuksena kiharaa paljon ja sillee, että hiukset on vaan toisella sivulla. Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen ja kiharat kesti vielä tämänkin päivän puolelle.





Sit tulin kotiin meikkaamaan ja laittamaan vaatteet. Koululla meidän piti olla puoli yhentoista aikoihin kun otettiin ryhmäkuva. Sit kertailtiin juhlan kulku ja odottelua siinä oli aika paljon. Jännitin niin paljon todistuksen hakua sieltä edestä ja pelkäsin, että kaadun mun korkkareilla, koska ennen juhlaa meinasin kaatua kolme kertaa :D Mut kaikki meni tosi hyvin ja sain yllätyksekseni saksan kirjastipendin.

Juhlan jälkeen siirryttiin ottamaan kuvia koulun pihalle ja sain hirveesti kukkasia. Kotona availin sitten lahjoja ja kirjekuoria sitä mukaa kun vieraita tuli. Sain lahjaks mm. rahaa, taulun, astioita, marimekko penaalin, Body Shopin tuotteita ja koruja. Sit skoolattiin ja syötiin kaikkii ihania herkkuja. Me tarjottiin täytekakkua, toscakakkua, pikkuleipiä, kääretorttua, voileipäkakkua, tuulihattuja, mätileipiä ja lohikierteitä.

Yritin siinä sit keskustella kaikkien vieraitten kanssa ja hymyillä valokuvissa. Illalla mulla oli posket ihan kipeinä hymyilemisestä. En tykkää olla huomion keskipisteenä niin huokasin helpotuksesta kun juhlat oli ohi.









Sit illalla lähin kaverin kanssa Turkuun. Meidän piti mennä tyylikkäästi syömään mut päädyttiinki lopulta heselle. :D Tuore ylioppilas sai syötäväkseen juustoaterian.
Sit käytiin kauhistelemassa Börssin jonoa, koska meidän piti alun perin mennä sinne. Sitten Jenni tuli myös ja päätettiin mennä Lyniin. Sielläkin oli jonoa mut onneks yo- lakki päässä pääsi jonon ohi.

Oli tosi kiva ilta, mutta näin jälkikäteen vähän nolottaa.:D Juotiin ja tanssittiin. Join ekaa kertaa tequilaa. Nähtiin tuttuja ja loppuillasta tuli itkettyäkin.:D Viiden aikaan oltiin meillä takasin.

Oli ihan mahtava ja ikimuistoinen päivä.

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Toukokuun lemppareita!




Noniin ,taas olis tulossa tämän kuukauden lempparijuttuja. Alotetaan vaikka biiseistä taas. Oon ihan varma, että mä oon kuullut Arch Enemyn musiikkia ennenkin mut en oo varmaan vaan tiennyt mikä bändi on kyseessä. Kävi yks päivä niin, että kuuntelin tavalliseen tapaan musaa You Tubesta ja painoin vahingossa yhtä videota mikä sattu olemaan just toi War Eternal biisi. Tykkäsin heti ja kuuntelin saman tien lisää. Täytyy sanoa,että ei huono!
Amaranthen Digital World on myös kiva kipale. Tohon tuli just vähän aikaa sitten videokin.Tykkään!


Sitten ois Pirkan kana-yrtti nuudelit. Ihanan makusia ja oon ihan hullaantunut noihin ja ehkä pikkusen liikaa on tullu nuudeleita viime päivinä syötyä :D Mikä parasta noi on ensinnäkin halpoja, oisko ollu 0,40e/pussi ja mä tykkään siitä chilikastikkeesta mikä tulee tossa mukana.
 
 
Löysin ihan ok hintasen farkkutakin Vero Modasta. Olisko ollu vähän päälle 30 euroa, mutta mä sain siitä kivasti alennusta. Päätin jo kauan aikaa sitten et haluun ostaa farkkutakin, mutta en ollu varma haluanko vaalean vai tumman. Noita samoja takkeja oli myös tummana, mutta päädyin sit kuitenkin tohon vaaleaan. Tää oli muuten ensimmäinen kerta kun ostan jotain Vero Modasta. Siel ei yleensä oo mulle mieluisia vaatteita mut toi oli kiva.
 
 
Joka paikassa mainostetaan Elovenan pikapuuroja ja mä kun oon tällainen mainosten uhri niin päätin ostaa ja kokeilla. Tykkään ihan "normipuurostakin" mutta sen jälkeen kun söin tota valkosuklaa- mansikka kaurapuuroa niin ei oo enää tehny mieli tavallisen puuron pariin.
 
 
Oon taas innostunut kirjeitten kirjottamisesta.Ja niinkun kuvasta näkyy on tullut vastaanotettua aika paljon kirjeitä viimisen neljän-viiden vuoden aikana.Yhdessä vaiheessa into lopahti kun kukaan ei kirjoitellut, mutta nyt mulla on taas muutama k-kaveri.
 
Viimeisenä kuukauden suosikkijuttuna on YTL <3 En ois ikinä voinu kuvitella sanovani noin, mutta maanantaina tuli yo-tulokset ja voin sanoo et oon ihan tyytyväinen omiini. Sain just ne mitä tavottelinkin joka aineesta, mutta tietty harmittaa vähän se, että yhtään ällää ei tullut. Mutta ei se mitään :D

maanantai 18. toukokuuta 2015

Elämäni aakkoset


A.... Aamuyö ja yö. Näissä vuorokaudenajoissa on eniten fiilistä.

B... Bileet. Muutama vuosi sitten en voinut edes kuvitella, että musta kuoriutuisi esiin tällainen bilehile.

C... Coca cola. Lauantait ei tunnu lauantailta ilman kokistölkkiä. Tää on varmaan jäänyt lapsuudesta, kun lauantaisin juotiin saunan jälkeen muumilimua tai kokista.



D... Duuni. Töitten tekeminen on siitä kivaa, että saa palkkaa ja oppii koko ajan sellaisia asioita, joita ei koulussa oppisi. Töitten tekemisestä tulee myös aikuisempi fiilis.

E... Eksyminen. Tää oli ongelmana liikuntatunneilla kun suunnistettiin ja niimpä mä en koskaan ollutkaan kartanlukijana. Mun suuntavaisto on ihan surkea.

F... Fazer. Fazerin suklaa on ehdottomasti mun lempi herkkuja.

G... Google. Mitähän munkin elämästä tulisi ilman googlea. Etsin googlesta melkein mitä vaan maan ja taivaan väliltä. Viime aikaisia hakuja ovat olleet esimerkiksi : macaron leivokset, omenahotelli ja aforismit.



H... Hiljaisuus. Tykkään tiettyyn rajaan asti hälinästäkin, mutta ihan parasta on se kun on niin hiljaista ja voi ihan rauhassa keskittyä ja kuulee omat ajatuksensa.

I... Ihmettely. Joka päivä ihmettelen mitä ihmeellisempiä asioita. Ei siitä sen enempää...

J... Jääkiekko. Kaikille on varmaa tullut tähän mennessä selväksi, että täällä ruudun toisella puolella istuu aikamoinen lätkäfani.



K... Kiinalainen ruoka.Oon ihan hurahtanut kiinalaiseen ja vietnamilaiseen ruokaan.Etenkin Turun kauppahallista löytyy halvalla ihania annoksia.



L... Leipominen. En todellakaan osaa leipoa kovin hyvin, mutta yritys on kova. Mun bravuuri keittiössä on mokkapalat.



M...  Musiikki. There´s  no life without music.

N... Nightwish. Seitsemän vuotta on mun stereoissa soinut Nightwishin musiikki ja soi yhä edelleen. Tässä bändissä ja niissä biiseissä on vaan sitä jotain.

O... Opiskelu. Varmaan melkeen pakollinen osa jokaisen elämää. Nyt opiskeleminen ja uusien asioiden sisäistäminen tuntuu jo ihan kivalta.



P...Perhe. Joskus menee hermot, mutta perhe on ja tulee olemaan mulle aina tosi tärkeä.

Q... questions. Koska kyseleminen on hauskaa :D ja vastaaminen myös.

R... Radio. Mulla on usein radio taustalla soimassa kun teen jotain.

S... Salkkarit. Nykyään tuskaillaan siitä, minkä ikäisten pitäis salkkareita katsoa. Mä oon kattonut salkkareita perheen kanssa ihan alusta asti ja olin silloin 3-v. (En kyllä muista niistä paljoakaan:D). Joka ilta on kuitenkin pakko istua 19.30 tv:n edessä.



T... Tekstit. Rakastan lukemista, koska silloin voi hetkeksi irroittautua tästä todellisuudesta. Kirjoittaminen on myös mun tapa purkaa ajatuksia.

U... Unelmat.Niitä pyörii päässä niin paljon, että taidan omistaa niille lähitulevaisuudessa ihan oman postauksen.

V... Vesi. Ihan sama onko järvi, meri, lampi vai mikä, mutta tykkään oleskella veden äärellä. Siitä tulee sellainen rauhoittava fiilis. Plus kaikki maisemakuvat missä on vettä näkyvissä on ihan mun lemppareita.



W... Whatsapp ja ihanat emojit.

X... Xylitol. Vihaan salmiakkia mut salmiakkipurkka on ihan parasta.

Y... Ystävät. Oon onnellinen jokaisesta ystävästä, joka mulla on. Ja ihan parasta on se, että oon saanut tutustua niin moniin erilaisiin ja aitoihin ihmisiin.

Z...zzzzz. Ihan paras fiilis on rättiväsyneenä vaan kaatua sänkyyn ja nukahtaa. Nukkuminen on kivaa :D

Å... Åbo. Turku tuntuu enemmän kotikaupungilta kuin nykyinen kotikaupunki. Kai se johtuu siitä, että Turussa pyörii enemmän ihmisiä ja siellä tapahtuu enemmän juttuja.



Ä... Älyttömyys. Vaikka mietinkin usein tosi perusteellisesti ja ehkä vähän liikaakin mitä teen niin teen silti joskus ihan älyttömiä asioita, joissa ei ole mitään järkeä.

Ö... öööh.... Pieni epävarmuus on jo tuttua mun elämässä.

maanantai 11. toukokuuta 2015

Nuoruuden ensimmäiset askeleet

Tässä yks päivä kaappeja siivoillessa käteen osui vanhoja ystäväkirjoja, päiväkirjoja ja kalentereita ja niitä lukiessa tuli todella paljon muistoja mieleen ja lisäksi jotkut jutut sai aikaan naurunpurskahduksia ja myötähäpeää...

Nää kaikki oli siltä ajalta kun olin n. 11-13 vuotias eli seittemän kaheksan vuotta vanhoja. Kirjotin sillon tosi ahkerasti päiväkirjaa ja jo silloin tuntu siltä, että kirjottaminen on se mun juttu. Näin jälkikäteen ajateltuna olin todella paljon lapsellisempi kuin tämän päivän 12 vuotiaat. Mua ei kiinnostanut mitkään meikkijutut sitten yhtään ja vaatteet oli valittu "mikä tuntuu mukavalta päällä" periaatteella. Harrastin päiväkirjojen lisäksi netissä roikkumista (Miniclip ja 13-vuotiaana Demi.fi), piirtämistä ja rakastin kaikkea kuvikseen liittyvää sekä kirjeenvaihtoa. Urheilin paljon ulkona kavereitten kanssa ja kävin HK-areenalla kattomassa lätkää. Muistan myös, että käytin rahaa kaiken maailman turhuuksiin, esimerkiksi jääkiekkokortteihin, lehtiin ja kaikenlaiseen sälään.



Siihen aikaan olin lopettelemassa ala-astetta ja aloittelemassa ylä-astetta.Jännitin sinne menoa tosi paljon ja pelkäsin, että en saisi kavereita. Eihän sieltä niitä oikein löytynytkään kuin vasta koulun vaihdon jälkeen.Olin epäsosiaalinen ja ahdistuin jo pelkästä ajatuksesta, että pitäisi jutella ventovieraille. Koulu tuntui vastenmieliseltä ja luulin olevani tyhmä kun numerot eivät nousseet. Pidin itseäni ehkä vähän omituisena ja liian kilttinä. Stressasin asioista ja tulevaisuudesta ehkä vähemmän kuin nyt ja pyrin elämään päivän kerrallaan. Isona halusin ehdottomasti tulla julkkikseksi.

Telkkarista tuli tohon aikaan töllötettyä paljon erilaisia ohjelmia esimerkiksi Poliisikoira Rexiä, Salkkareita, Frendejä, The Hillsiä, Serranon perhettä ja Idolsia. Twilight oli kova juttu ja kuuluinkin Team Edwardiin :D Harry Pottereilla, Frendejä ja kundeja kirjasarjalla ja kissoilla oli silloin paikka mun sydämessä. Musiikkimaku oli siihen aikaan kauheen laaja ( Him, Rihanna, Avril Lavigne, Sturm und Drang, Negative ,Paramore, Ari Koivunen, Cheek, Adam Lambert ja Tokio Hotel).