tiistai 21. kesäkuuta 2016

South Park 2016 - lauantai

Lauantai päivä oli myös erittäin ikimuistoinen ja mahtava. Herättiin ja käytiin aamupalalla hostellissa. Siellä oli vaahtokarkkeja aamupalalla. Sitten mentiin rautatieasemalle, jonne mentiin jo hyvissä ajoin, ettei meitä olisi tarvinnut taas odottaa. Miimu tuli sitten siihen ja myös Kirsi-Mari, joka liittyi lauantaina joukkoon. Käytiin Raxissa syömässä ja sitten mentiin taas alueelle.

Mentiin päälavan eteen kattomaan Thundestone. Egokills ja I/O olivat jo esiityneet aikaisemmin. Thunderstone on aivan ihana bändi. Nyt festareiden jälkeen olen kuunnellut tosi paljon ja vaikka yleisöä ei tossa vaiheessa vielä hirveesti ollutkaan niin meininkiä oli sitäkin enemmän ja aurinkokin pilkahteli. Sen jälkeen käytiin juomassa anniskelualueella ja katteltiin Blind Chanellia, joka oli mulle entuudestaan tuntematon.



Mentiin nurtsille istuskelemaan ja kuunneltiin kun Mokoma aloitteli. Puolet porukasta lähti kattomaan Mokomaa  ja me mentiin myöhemmin myös, mutta ei löydetty niitä niin päätettiin mennä jo valmiiksi telttalavan lähelle, sillä siellä aloitti seuraavaksi mun lemppari Shiraz Lane. Ja olihan se... Hannes erottuu hyvin erilaisella laulutyylillä ja muitenkin noiden biisien sanotukset on aivan ihania. Tykkään! Oli ehdottomasti yksi kovimmista keikoista näillä festareilla.



Sitten Powerwolf, oi että. Tätä odotin ihan kauheasti ja mikä bändi livenä. Oli ihanaa kuulla livenä esim. Army of the Night. Kiva ulkoasu muutenkin tolla bändillä ja ottavat yleisön hyvin haltuun. Kuulin, että Powerwolf tulee syksyllä uudelleen Suomeen, joten täytyypä pistää harkintaan jos menisi katsomaan. Powerwolf esiintyi vielä, mutta lähdettiin onneksi jo hyvissä ajoin Bullet for my Valentinen nimmarijonoon. Jonossa oli jo ihan kivasti ihmisiä, mutta saatiin hyvät paikat ja jono eteni nopeasti. Oli mahtavaa saada nähdä bändi niin läheltä ja saada nimmarit. Uskomaton fiilis ja joku kuvaaja otti meistä sen jälkeen kuvankin.





Sitten äkkiä teltalle, jossa Reckless Love oli jo ajat sitten aloittanut. Joka vuosi joku nimmarointi tuntuu menevän Recklessien kanssa päällekkäin. Mutta nähtiin onneksi niitä jonkin aikaa. Tää bändi ei tuota ikinä pettymystä. Oli kiva, että settiin oli otettu niin vanhoja kuin uudenkin levyn biisejä.


Soliwork ja Diablo esiintyivät siinä illalla, mutta käytiin vaan vähän vilkaisemassa ja suunnattiin anniskelualueelle ja nurtsille istuskelemaan. On sieltä Eteläpuistosta vaan ainakin hienot järvimaisemat. Se tuli ainakin siinä istuskellessa todettua. Sitten mentiin tuntia ennen päälavan eteen ja päästiin kolmanteen riviin, koska lauantai illan lopetti Bullet for my Valentine. Huhhuh mikä keikka. Porukkaa riitti yleisössä ja meno oli hurjaa kun koko ajan meinasi litistyä sinne ihmismassan keskelle. Näyttävä lavashow ja hienot liekit. Oli kyllä ihana päätös tämän kesän South Parkille ja ensi kesänä uudelleen. Illalla suunnattiin vielä mäkkärin kautta johonkin Amadeus baariin ja siellä tuli törmättyä Jarkko Aholaan.
 Kaksi päivää meni niin nopeasti, mutta toi viikonloppu oli ehdottomasti mun kesän kohokohta. Iso kiitos myös ihan mahtavalle festariporukalle!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti