sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Viron ostoksia

Päätin omistaa Tallinnan muutamille ostoksille ihan oman postauksen, koska en halunnut tunkea niitä tohon samaan reissupostaukseen. Rahaa meni kivasti, mutta se on totta, että siellä on oikeesti paljon halvempaa kun Suomessa. Superalkosta ostettiin 24:n kokiksen laatikko ja oli vaan vähän päälle kympin.


Laivalla maistoin ensimmäistä kertaa Oreoita ja hullaannuin niihin, joten oli pakko ostaa kaksi purkkia kotiin. Oreot oli 2,60/purkki.

Sitten ostin Doven dödön ja kuivashampoota ja vaikka niitä nyt ihan Suomestakin saa, mutta tuli vaan mieleen, että multa puuttuu noi ja oli ne molemmat hiukan halvempia.

Joo, Babylips on massatuote ja surkea sellainen, sanoo tosi monet. Mun mielestä noi on vaan niin älyttömän hyvän tuoksuisia ja mulle ne ainakin tehoo hyvin. Otin ton mintun tuoksuisen ja oli euron halvempi kuin täällä. Huulipuna tarttui myös mukaan, koska oon etsinyt just ton väristä.



Tavallisten mustien leggingsien lisäksi ostin laukun siitä sataman tilpehöörikaupasta. Ehkä paras ostos kaikista. Ja tää on nyt se laukku, josta tinkansin pois viisi euroa. Tossa vaiheessa kun laukun sieltä sataman kaupasta bongasin rahat oli jo melkeen loppu, mutta pakko oli ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti