lauantai 18. heinäkuuta 2015

Shoppailureissu Viroon



Tehtiin tossa perheen kanssa joka vuotiseksi muodostunut Tallinnan ostosristeily. Aamulla piti herätä ihan sairaan aikasin, koska keskustan bussipysäkillä piti olla jo seitsemältä. Selvittiin onneksi sinne, mitä nyt kaikki oli enemmän tai vähemmän unessa. Bussi tulikin jo vähän aikaisemmin ja matka Turun kautta Helsinkiin meni maisemia katsellessa.



Helsingissä oli odottelua Katajannokan terminaalissa. Mentiin siis Viking XPRS:llä ja laiva meni joku pari tuntia Tallinnaan. Mun mielestä toi laiva ei oo kovinkaan kiva ja ehkä vähän tylsä ja ihmisiä on aina niin paljon, että istumaan on mahdotonta päästä. Menomatkalla syötiin leivät, pyörittiin kaupassa ja istuskeltiin baarin puolella musiikkia kuunnellen.



Heti kun päästiin Tallinnaan mentiin odottamaan ilmaista bussikuljetusta sellaseen Rocca al Mare kauppakeskukseen. Se bussi oli ihan kivan täynnä porukkaa ja oli ihan sairaan kuuma. Siellä ostoskeskuksessa ei kauheen kauaa ehditty olemaan kun se bussi lähti sitten takasin. Tällä kertaa jouduttiin seisomaan täpötäydessä bussissa ja se ajo niin lujaa ja teki äkkijarrutuksia, että sai koko ajan pelätä millon kaatuu.



Satamassa oli vielä kivasti aikaa joten käytiin Superalkossa ja Sadammarketissa. Se on tosi ärsyttävää kun siellä ei voi mitään katsoa rauhassa kun ne myyjät tulee heti kaupittelemaan kaikkea. Hyvä puoli tossa kaupassa on se, että hinnasta pystyy tinkaamaan. Sain tingattua yhdestä laukusta pois viisi euroa :D


Takasin päin tullessa laivalla syötiin ja istuttiin taas musiikkia kuunnellen. Pieni miinus Viking Linelle musiikkivalinnoista. Alkumatkan ajan tuli koko ajan hidasta musiikkia ja meinasin nukahtaa ja tunnelma näytti muillakin olevan vähän uninen :D Bussimatka takaisin kesti kauemmin, koska porukkaa oli niin paljon, että koko bussi oli ihan täynnä. Oltiin kotona vasta yhden aikaan yöllä. Kun Helsingistä lähdettiin oli muuten tosi kaunis auringonlasku :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti