keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Santa Cruz, Shiraz Lane @Vimma,Turku










Viime viikon torstaita olin oikeesti odottanut jo vaikka kuinka kauan. Sit saan kuulla et Santa Cruzin ja Shiraz Lanen keikka Turun klubilla on peruttu. Tuli oikeesti  sillon niin maailmanlopun fiilikset. Palautin jo liputkin, mut sitten sain kuulla et se keikka järjestetään sittenkin, mut keikkapaikka vaan siirtyy. Se oli niin ihana tunne kun kuuli ton uutisen. Tää korvaava keikka oli ilmanen ja ikärajaton ja Vimma toimi hyvin keikkapaikkana, mutta on Klubi silti parempi keikoille.

Keikan alkamisaikaa aikaistettiin aika paljon niin meinas tulla ihan hirvee kiire. Ehittiin kuitenkin hyvissä ajoin Vimmaan. Sain raahattua mun kaverin Jennin mukaan, vaikka tää ei oo yhtään sen musaa. Päästiin kattomaan Shiraz Lanea aika hyville paikoille, koska tollon porukkaa oli aika vähän. Keikka oli ihan huippu, kyllä nää vaan osaa! Keikan jälkeen kun lähettiin vessoille niin törmäsin Shiraz Lanen Hannekseen ja kehuin keikkaa ja sain yhtärin :)

Sitten vähän ajan päästä Cruzit alotti ja yleisöö oli tullu valtavasti lisää. Cruzien keikka oli kans jotain niin käsittämättömän upeeta. Porukka oli hyvin mukana ja mekin oltiin aika hyvillä paikoilla. Nyt en malta odottaa et pääsen taas näkemään nää jätkät livenä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti