sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kuulumisia

Mitäköhän viime aikoina edes on tapahtunut? Tuntuu kuin olisi elänyt pari viikkoa jossain kuplassa. Niin paljon tapahtuu koko ajan ja kaikki on niin hektistä. Mutta se täytyy sanoa, että kivaa on ollut.
Opiskelijaelämä on alkanut rullata hyvin ja niiltä suurimmilta hermoromahduksilta on vielä vältytty. Ne on sitten vasta siellä edessäpäin. Läksyjä, luettavaa, projekteja ja esitelmiä on jo kasaantunut ja kielikin tuntuu hitaasti, mutta varmasti löytyvän. On tullut pidettyä pitkiä hypäreitä ja vietettyä niitä niin koulun ruokaloissa, hesellä kuin kauppahallin vietnamilaisessakin.
Vähän aikaa sitten oli avajaiskarnevaalit ja oli paljon porukkaa, järjestöjä esittäytymässä, ilmaistavaraa ja muuta. Mukaan karnevaaleilta tarttu lei, minisipsipussi ja haalarimerkkejä, joiden keräämisen oon jo nyt ottanut elämäntehtäväksi.








Muuten oon istunut bussissa, roikkunut netissä ja kattonut Salkkareita. Oon miettinyt paljon mitä kaikkea haluisin tehdä nyt syksyn aikana. Ainakin haluisin matkustaa kotimaassa jonnekin. Ketään kavereita en oo kauheen paljon nähnyt, eli nyt täytyy alkaa sosialisoitumaan ennen kuin erakoidun ihan kokonaan. Ja ai niin, viime viikolla oli Pilttibooli. Hyvää oli booli ja oli ihan kivaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti