keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Santa Cruz, Shiraz Lane @Vimma,Turku










Viime viikon torstaita olin oikeesti odottanut jo vaikka kuinka kauan. Sit saan kuulla et Santa Cruzin ja Shiraz Lanen keikka Turun klubilla on peruttu. Tuli oikeesti  sillon niin maailmanlopun fiilikset. Palautin jo liputkin, mut sitten sain kuulla et se keikka järjestetään sittenkin, mut keikkapaikka vaan siirtyy. Se oli niin ihana tunne kun kuuli ton uutisen. Tää korvaava keikka oli ilmanen ja ikärajaton ja Vimma toimi hyvin keikkapaikkana, mutta on Klubi silti parempi keikoille.

Keikan alkamisaikaa aikaistettiin aika paljon niin meinas tulla ihan hirvee kiire. Ehittiin kuitenkin hyvissä ajoin Vimmaan. Sain raahattua mun kaverin Jennin mukaan, vaikka tää ei oo yhtään sen musaa. Päästiin kattomaan Shiraz Lanea aika hyville paikoille, koska tollon porukkaa oli aika vähän. Keikka oli ihan huippu, kyllä nää vaan osaa! Keikan jälkeen kun lähettiin vessoille niin törmäsin Shiraz Lanen Hannekseen ja kehuin keikkaa ja sain yhtärin :)

Sitten vähän ajan päästä Cruzit alotti ja yleisöö oli tullu valtavasti lisää. Cruzien keikka oli kans jotain niin käsittämättömän upeeta. Porukka oli hyvin mukana ja mekin oltiin aika hyvillä paikoilla. Nyt en malta odottaa et pääsen taas näkemään nää jätkät livenä!

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Liiga-avaus! TPS-HPK @hkareena



Viikko sitten lauantaina se koitti. Liigan kotiavaus HK-areenalla. Olin ihan fiiliksissä,sillä Tepsin pelit loppu viime vuonna niin aikaseen, joten tässä on pitänyt koko kesä ja alkusyksy odotella, että pääsee taas pelejä katsomaan. Porukkaa oli hallilla ihan kivasti ja mikä parasta Tepsin peli näytti jo tämän yhden pelin perusteella tosi erilaiselta verrattuna viime kauteen. Uskon, että ensi keväänä tulee olemaan vähän eri sijoitus kuin viime keväänä. Joukkueeseen tulleet pelaajat tekivät hyvän ensivaikutelman ja koko joukkueen yleisilme näytti jo huomattavasti pirteämmältä. Ja 3-1 voitto kruunasi koko kotiavauksen.

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Kuulumisia

Mitäköhän viime aikoina edes on tapahtunut? Tuntuu kuin olisi elänyt pari viikkoa jossain kuplassa. Niin paljon tapahtuu koko ajan ja kaikki on niin hektistä. Mutta se täytyy sanoa, että kivaa on ollut.
Opiskelijaelämä on alkanut rullata hyvin ja niiltä suurimmilta hermoromahduksilta on vielä vältytty. Ne on sitten vasta siellä edessäpäin. Läksyjä, luettavaa, projekteja ja esitelmiä on jo kasaantunut ja kielikin tuntuu hitaasti, mutta varmasti löytyvän. On tullut pidettyä pitkiä hypäreitä ja vietettyä niitä niin koulun ruokaloissa, hesellä kuin kauppahallin vietnamilaisessakin.
Vähän aikaa sitten oli avajaiskarnevaalit ja oli paljon porukkaa, järjestöjä esittäytymässä, ilmaistavaraa ja muuta. Mukaan karnevaaleilta tarttu lei, minisipsipussi ja haalarimerkkejä, joiden keräämisen oon jo nyt ottanut elämäntehtäväksi.








Muuten oon istunut bussissa, roikkunut netissä ja kattonut Salkkareita. Oon miettinyt paljon mitä kaikkea haluisin tehdä nyt syksyn aikana. Ainakin haluisin matkustaa kotimaassa jonnekin. Ketään kavereita en oo kauheen paljon nähnyt, eli nyt täytyy alkaa sosialisoitumaan ennen kuin erakoidun ihan kokonaan. Ja ai niin, viime viikolla oli Pilttibooli. Hyvää oli booli ja oli ihan kivaakin.

lauantai 5. syyskuuta 2015

Nyt se on sitten ohi - kesä 2015

Niin kauan sitä odotettiin ja pieni silmänräpäys ja se on taas ohi. Nyt on jo  syyskuu startannut ja sen kunniaksi ajattelin koota tähän kaikkea, mitä tänä kesänä tuli tehtyä ja katsoa miten hyvin kesän to do - lista täyttyi.
















Kesä 2015:

Tuli juhlittua ylppäreitä

Grillasin koko kesän aikana vaan muutaman kerran, mikä oli harmi

Uimassa tuli käytyä säitten takia vaan muutaman kerran

Radio City South Park oli ehkä parasta koko kesässä  <3

Kävin kerran Helsingissä ja peräti kaksi kertaa Tampereella

Olin välillä kipeenä ja tuli pyörryttyä terveyskeskukseen

Juhannus oli kylmä, kokot hienoja ja seura parasta

Tallinnan reissu oli ihan kiva ja ainakin siellä oli hyvä ilma

Baareiltua tuli muutaman kerran kesän aikana ja mieleen jäi parin viikon takainen Lynireissu kun oltiin vähän isommalla porukalla liikenteessä.

Tapasin nettikaverin ekaa kertaa

Sain opiskelupaikan

Söin liikaa herkkuja ja koitin tehdä Macaron leivoksia, mutta mokasin ne.

Kävin Tammisaaressa perheen kanssa

Nightwishin keikka Ratinassa, parasta kesässä  <3

Helsingin reissu ja Lintsi

Töitä,töitä ja vielä kerran töitä. Mokailin suurin piirtein saman verran kun opin uusia asioita, joten kai tässä plussan puolelle jäätiin




Miten kävi to do - listan :


Piknikkiä ei tullut eikä pyöräilyreissua Turkuun/Naantaliin. Livemusasta tuli nautittua, mutta Karjurock jäi välistä. Luettua tuli vaan muutama kirja. Mökille ei tullut mentyä. Töitä tuli tehtyä ja tuli rentouduttua. Aktivisoiduin myös keittiön puolella. Autolla ajoin jonkin verran, mutta kuitenkin aivan liian vähän. Uusiin ihmisiin tuli tutustuttua ihan kohtalaisesti ja järkkäri jäi ostamatta. Elämälle uusi suunta? Hmm, no ei sitä tainnut tulla löydettyä, mutta jos nyt syksyn aikana. Elämä kyllä jonkin verran muuttui kesän aikana.
Nyt kun kattelen tota kesän to do - listaa voin vaan ihmetellä, että mitä ihmettä mä oon tänä kesänä tehnyt kun noin moni asia listalta jäi tekemättä.





keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Livemusiikkihaaste

Rrocknrollchild.blogspot.fi blogista heitettiin ilmoille tällainen livemusiikkihaaste ja ajattelin lähteä mukaan ja listata omat lempparit. Ideana listata bändejä/laulajia ja biisit, jotka haluaisi näiden keikoilla kuulla. Tämän sai tehdä vapaamuotoisesti niin en erittelen mitä bändejä oon nähny ja mitä en. Tarttukaa ihmeessä haasteeseen ja listailkaa omat livemusalistat.


H.e.a.t

1) Living on the Run
2) All the Nights
3) We´re gonna make it to the end
4) 1000 miles
5) Point of no Return
6) Inferno
7) Eye for an eye
8) Tearing Down the Walls
9) Laughing at Tomorrow


Battle Beast

1) Enter the Metal World
2) Show me how to die
3) Victory
4) Let it Roar
5) Black Ninja
6) Into the Heart of Danger
7) I Want the World and Everything in it
8) Touch in the Night
9) Far far away

Nightwish

1) Nemo
2) She is my Sin
3) Sleeping sun
4) Ever Dream
5) Amaranth
6) Wish I had an Angel
7) Greatest Show on Earth
8) Elan
9) Death to the World

Him

1) Join me in death
2) Right here in my arms
3) In joy and sorrow
4) Pretending
5) Killing loneliness
6) Poison Girl
7) Tears on Tape
8) All Lips go Blue
9) The Sacrament

The 69 Eyes

1) Brandon Lee
2) Lost Boys
3) Never say Die
4) Red
5) Perfect Skin
6) Dead N´ Gone
7) Tonight
8) Lost Without Love
9) Dead Girls are Easy

Wasp

1) Wild Child
2) I Wanna be Somebody
3) The Idol
4) Sleeping in the fire
5) Love Machine
6) Hold on to my Heart
7) Crazy
8) Babylon´s burning
9) Blind in Texas

Brother Firetribe 

1) Heart full Fire
2) For Better or for Worse
3) Trail of Tears
4) I am Rock
5) Who Will Run to You Now
6) Runaways
7) Wildest Dreams
8) Desperately
9) One Single Breath