keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Huhtikuun suosikkijuttuja




Viime aikoina oon tosi paljon löytänyt kaikkia lempparijuttuja, joten ajattelin kertoa vähän viime hetken suosikeista.Yleensä tällaiset postaukset esittelee jotain meikki juttuja, mutta mä en kovin paljoa meikkaa, joten otan tähän kaikenlaisia muita juttuja.

Kaks alussa olevaa biisiä on sellaisia, joita mä oon kuunnellut viime aikoina tosi paljon. Nightwishin Shudder before the beautiful on aika uusi biisi, mutta toi Sabatonin Masters of the world on vähän vanhempi biisi. Se täytyy vielä todeta, että Nightwishin biisin kertosäe on ihana <3


Muutaman kerran oon nyt ostanut kaupasta tollasen ison pätkiksen. Mun mielestä toi oli ihan huippujuttu, että tollanen patukka tuli, koska aina kun osti oli ongelmana se, että se oli liian pieni se pikkupätkis ja pussissa tuli sitten taas liikaa. Nyt tääkin ongelma on ratkastu.


Oon tykästynyt sormuksiin sen jälkeen kun tuli toi iso musta sormus hommattua. Vois ostaa muutaman semmosen pienen ja ohuen.


Huhtikuun aikana oon lukenut paljon lehtiä. Sekä uusia, että vanhoja. Sillon kun on tylsää on kiva kaivella vanhat lehdet esiin ja lukee niitä. Tämän  hetken ehdottomat lempparilehdet näkyy kuvassa.


Doven granaattiomena-sarja on ihana. Sain ton jo kauan aikaa sitten, mutta edelleen tykkään noista. Tuoksuu tosi ihanalle.

Lisäksi oon innostunu tässä huhtikuun aikana Lidlin niistä kaikista leivonnaisista, mitä paistetaan siellä paikan päällä. Ne kalkkuna juusto croisantit on ihania!



sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Epäonnistumisten kautta voittoon










Viikonloppuna yritettiin ottaa kuvia ulkona tuulesta huolimatta, huonolla menestyksellä. Palelluttiin ja meinattiin kuolla kuumuuteen. Kiharrettiin hiuksia tosi kauan ja kihartamisen jälkeen molempien hiukset oli heti ihan suorat. Syötiin kiinalaisessa ja otettiin jälkkäri, mikä oli virhe. Juotiin mustikkashotteja. Meinattiin hermostua kun Turun Tähti kilpailu kesti niin kauan ja oltais haluttu tanssimaan. Tanssittiin kuitenkin tosi paljon. Tultiin aamuyöllä meille. Puhuin varmaan ensimmäistä kertaa unissani.
Kiitti Jenni seurasta! Tiedän et luet tätä! :D

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Mitähän sitä tekis kesällä?






Aika menee niin nopeesti! Kohta on jo kesä ja mä päätin nyt tehä tällasen to do-listan kesälle. Aattelin kuitenkin ottaa tän kesän ihan vaan rennosti ja nää kaikki onkin sellasia ideoita mitä vois toteuttaa. Parhaat jutut syntyy yleensä ihan ilman suunnittelemista. Joten tältä vois esimerkiksi näyttää mun lista

- Piknkik jokirannassa. Mikäs sen parempaa kuin hyvä seura ja paljon herkkuja. Monena kesänä on pitänyt tää toteuttaa, mutta ei sit vaan oo tullu tehtyy.

- Festarit/Keikat. Viime vuonna tuli hurahdettua täysillä festareihin ja keikkoihin, niin mitä olisikaan kesä ilman live-musaa. Liput on hommattu jo South Parkkiin ja Nightwishin stadionkeikalle, missä esiintyy myös Children of Bodom ja Sonata Arctica. Karjurock kuulostaa myös mielenkiintoselta vaihtoehdolta, koska Wasp.

- Sellaset kirjat, joita oon halunnut jo pitkään lukea. Listalta löytyy ainakin Sofi Oksasen Puhdistus ja monia muita.

- Sit tällaiset perusjutut kuten mökkeily, uiminen ja grillailu. Vois vaikka kokeilla tehä jotain vähän erilaista grillattavaa.

- biletys ja rentoutuminen.

- töitten tekeminen.Täytyyhän sitä jollain elääkkin.

- Paljon autolla ajamista. Haluan, että musta tulee sellanen kuski kenen kyytiin uskaltaa oikeesti tullakkin. Kehitystä on jo tapahtunut, mutta ei tarpeeksi.

- Tutustua uusiin ihmisiin.

- Pyöräily Turun keskustaan. Ai miksi? Koska mä rakastan pyöräilemistä!

- Tää on vähän vaikeeta toteuttaa, mutta haluisin elämälle jonkun uuden suunnan. En tiedä yhtään mikä se voisi olla mutta "muutos" vois olla aika hyvin kuvaava sana.

- Järkkärin ostaminen

 
Ja ennen kaikkea tehä just sellasia juttuja,mistä nauttii!
Kommentoikaa,mitä kuuluu teijän kesän to do-listaan.

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Painavaa asiaa!

On ollut vähän taukoa tässä blogin kirjottamisessa, koska tuntuu ettei oo oikeen ideoita mistä kirjottaa. Eli jos tätä nyt joku sattuu lukemaan, niin ois tosi kiva jos joku heittäis jotain postausideoita.

Yks päivä kirjastosta tarttu ihan vahingossa mukaan tollanen kirja kun Pekka Hiltunen:Iso. Kannattaa lukee toi, koska ainakin mulle heräs ton kirjan myötä tosi paljon ajatuksia siitä, miten tää maailma on koko ajan menossa ulkonäkökeskeisempään suuntaan.Ei saa olla liian lihava eikä liian laiha vaan normaali.Mikä sitten on se normaali?




Tää aihe koskettaa mua myös ,koska voin sanoa, etten oo koskaan ollu missään mallin mitoissa. Aina saa kaupassa ettiä suurempaa kokoa samalla kun muut ihmettelee, että eikö tästä löytyisi yhtään pienenmpää.Kaiken kaikkiaan se on jotenkin tosi outoa,että tosi monissa vaatekaupoissa löytyy paljon kokoja M:ään asti mutta siitä ylöspäin on tosi vaikeeta löytää.Tän takia varmaan jollekkin muullekkin kun vaan mulle tulee sellanen olo, että sun odotetaan olevan laihempi ja hoikempi.

"Vaaka.Minun koko elämäni on ollut kiinni siitä,mitä vaa´at näyttävät.Niiden numeroilla on määritelty kuinka voin,mitä minun pitää tehdä,mihin suuntaan elämäni on menossa.Tunteita,henkistä tilaakin on arvioitu painon kautta."


Ihmiset tuntuu tekevän tosi paljon päätelmiä toisistaan pelkän ulkonäön perusteella ja täytyy myöntää että itsekkin on tähän sortunut.Yritän kuitenkin koko ajan päästä tästä eroon, mutta tosiasiassa jos ihmistä ei tunne niin pakko se päätelmien tekeminen on alottaa siitä mitä näkee.Täytyy kuitenkin muistaa, että näin tehdessä voi erehtyä pahemman kerran. Täytyy myös muistaa,että ihmisten eri koko ei johdu aina siitä ,että joko on laihdutuskuurilla tai syö kauhean paljon epäterveellisesti.Taustalta voi löytyä esimerkiksi sairaus tai muu seikka. Koen syöväni ihan normaalisti ja liikun normaalisti, mutta mun ruumiinrakenne ei vaan alunalkaenkaan ole sellainen hoikka.

"Kävin läpi kuurin toisensa jälkeen.Muistan niistä vuosista ainaisen kitumisen,muutamat hurmaavat toiveikkuuden hetket ja niitä seuranneet hirvittävät syyllisyydentunteen aallot kun epäonnistuin.Olin huijannut kaikkia ja syönyt salaa liikaa."

Monta vuotta mietin,että pakko tässä on yrittää laihtua. Ikinä en kokeillut mitään dieettiä,vaan pyrin syömään normaalisti ja terveellisesti.Yhdessä vaiheessa yritin liikkua koko ajan, ettei kiloja kertyisi enempää. Siitä urheilusta oli ilo kaukana. Ainut asia, mikä päässä pyöri oli muitten ilkeät kommentit omasta painosta ja vaa´n numerot. Kuitenkin oon nyt tajunnu sen et liikuntaa pitää harrastaa sillon kun siltä tuntuu eikä painaa hampaat irvessä väkisin jossain kuntosalilla.Oon jotenkin oppinut hyväksymään oman kehoni, mutta en kokonaan.Vieläkin on sellaisia päiviä kun ei voi tyytyväisenä katsoa peilistä ja tekee mieli verhoutua jätesäkkiin. Sellaisia päiviä kun läheinen ihminen sanoo: nyt et sitten saa enää yhtään lihoa,että mahdut kuukauden päästä tähän mekkoon. Kuitenkin ymmärrän nyt paremmin sen, että minä olen sen kokoinen kuin olen ja, että kaikenkokoiset ihmiset kuuluvat siihen "normaalinkokoisten" ryhmään.Tästä lähtien päätän tehdä ihmisistä päätelmiä mielummin vaikka kenkien värin perusteella kuin koon perusteella.
(Lainaukset otettu tosta kirjasta)