maanantai 25. huhtikuuta 2016

Koukussa viikonloppureissuihin




Saatan olla hieman koukussa tällaisiin viikonloppureissuihin. Mutta mikäs siinä,  pääsee rentoutumaan ja unohtamaan hetkeksi kaiken stressin ja pitämään hauskaa. Nimittäin sitä kyllä riitti. Lauantai aamuna tyttelit lähti onnibussilla kohti Helsinkiä. Lähdettiin jo tosi aikaisin, että ehdittäisiin tehdä kaikkea kivaa. Kampissa draamaa aiheuttivat säilytyslokerot, mutta sen jälkeen lähdin tapaamaan mun kirjekaveria. Mentiin kahville Espresso Houseen ja höpöteltiin kaikenlaista. Käytiin etsimässä myös Hellsinki Rock Shop, jonne joku innokas bändipaitafani halusi ehdottomasti. Bändipaitaa ei löytynyt, mutta kyseisen kaupan paita ja juliste sekä maailman ihanin muovikassi tarttuivat mukaan.

Sen jälkeen shoppailtiin, etsin tyttelit käsiini ja mentiin Memphikseen syömään. Aivan uusi paikka mulle, mutta ruoka oli tosi ihanaa. Sen jälkeen lähdettiin hotellille viettämään iltaa ja laittautumaan ja illalla käytin vielä Vaticanissa.

Seuraavana päivänä oli kaupunkikierrospäivä. Käytiin Suomenlinnassa, istuttiin päälaiturilla ja odotettiin tunti lauttaa takaisin ja syötiin fetajuustokolmioita ja naurettiin hysteerisesti lähes kaikelle. Jotkut sai huippuidean lähteä käymään lintsillä. Siellä oli sään takia hiljaista, mutta käytiin syömässä kanakorit ja käytiin Vekkulassa.

Ratikalla takaisin keskustaan ja Onnibussissa takaisintulomatkalla oli aika uneliaat tunnelmat.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti