maanantai 25. huhtikuuta 2016

Suomenlinnakuvia








Koukussa viikonloppureissuihin




Saatan olla hieman koukussa tällaisiin viikonloppureissuihin. Mutta mikäs siinä,  pääsee rentoutumaan ja unohtamaan hetkeksi kaiken stressin ja pitämään hauskaa. Nimittäin sitä kyllä riitti. Lauantai aamuna tyttelit lähti onnibussilla kohti Helsinkiä. Lähdettiin jo tosi aikaisin, että ehdittäisiin tehdä kaikkea kivaa. Kampissa draamaa aiheuttivat säilytyslokerot, mutta sen jälkeen lähdin tapaamaan mun kirjekaveria. Mentiin kahville Espresso Houseen ja höpöteltiin kaikenlaista. Käytiin etsimässä myös Hellsinki Rock Shop, jonne joku innokas bändipaitafani halusi ehdottomasti. Bändipaitaa ei löytynyt, mutta kyseisen kaupan paita ja juliste sekä maailman ihanin muovikassi tarttuivat mukaan.

Sen jälkeen shoppailtiin, etsin tyttelit käsiini ja mentiin Memphikseen syömään. Aivan uusi paikka mulle, mutta ruoka oli tosi ihanaa. Sen jälkeen lähdettiin hotellille viettämään iltaa ja laittautumaan ja illalla käytin vielä Vaticanissa.

Seuraavana päivänä oli kaupunkikierrospäivä. Käytiin Suomenlinnassa, istuttiin päälaiturilla ja odotettiin tunti lauttaa takaisin ja syötiin fetajuustokolmioita ja naurettiin hysteerisesti lähes kaikelle. Jotkut sai huippuidean lähteä käymään lintsillä. Siellä oli sään takia hiljaista, mutta käytiin syömässä kanakorit ja käytiin Vekkulassa.

Ratikalla takaisin keskustaan ja Onnibussissa takaisintulomatkalla oli aika uneliaat tunnelmat.






perjantai 15. huhtikuuta 2016

Summer bucket list 2016


"Se kesä kuohui ja kolisi
kuin maailman viimeinen olisi
päivä poltti asvalttiin reiän
mä hukuin katseesees

kesä tuli niin äkkii ja häipyi hiipien
me valvottiin palellen, mul oli hiuksissa hiekkaa"



- festaroida eturivissä(south park 2016 ja joku muu festari/keikkoja)
- piknik
- täydellinen ryhmäselfie
- extempore reissu kavereiden kanssa
- Helsinkiin/ Tampereelle
- mökkeilyä
- maata nurmikolla ja katsella pilviä
- kirjoittaa runo
- käydä kirpparilla
- syödä heseateria oudossa paikassa
- tutustua ainakin 3 uuteen ihmiseen
- valvoa koko yö
- tehdä 3 ruokalajin illallinen
- hengata jokirannassa
- käydä ravintolalaivoilla
- lukea paljon kirjoja
- blogata ahkerasti
- juosta kesäsateessa
- joogata
- syödä sushia
- viettää shoppailupäivä jossain muussa kaupungissa
- viettää aikaa perheen kanssa
- kirjoittaa fanipostia
- nähdä ennätyspaljon kavereita


maanantai 11. huhtikuuta 2016

Minäkö 20v ? (+kuulumisia)



 Viimeisin postaus näyttäisi olevan maaliskuun alussa kirjoitettu, joten eiköhän olisi aika uudelle postaukselle. Paljon on kuukaudessa ehtinyt tapahtua ja kevät on mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin. Tenttikirjoihin hukkuu ja muitakin tehtäviä on aika kasa kerääntynyt. Kun ne jaksaa väkertää loppuun asti voi 3 viikon kuluttua juhlia vappua ja jäädä ansaitulle kesälomalle.


 Mitäs kaikkea tässä onkaan tapahtunut? Pääsiäinen sujui kotona rauhallisissa merkeissä ja suklaamunaövereiltä vältyttiin. Pääsiäisen jälkeen täytti joku sitten 20 vuotta. Tosi omituista, koska tuntuu siltä, että on jämähtänyt sinne 15-vuotiaan tasolle. Jotenkin 20 tuntui isommalta jutulta kuin 18. Tuli juhlittua mun ja Jennin synttäreitä Baltic Princesillä porukalla.

Töissä on tullut välillä käytyä ja olin yhdessä koulutuksessakin. Haalarit tulivat vihdoin ja voi sitä merkkien ompelun tuskaa. Nyt on kuitenkin haalarit kunnossa ja niitä on tullut jo muutamia kertoja pidettyä. Haalarikastajaisia vietettiin viime viikon lopulla.

Vime viikonloppuna näin oikeen urakalla sukulaisia ja kävin elämäni ensimmäisessä futispelissä Veritas-stadionilla. En ole oikein ikinä osoittanut mitään mielenkiintoa jalkapalloa kohtaan, mutta nyt innostuin kiitos tämän pelin.