sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Tiedätkö sen tunteen kun...




- keikan alussa sali pimenee ja tietää, että oma lempparibändi astelee niillä sekunneilla lavalle
- kaupan kassa on erityisen ystävällinen
- ihminen, josta pidät hymyilee sinulle
- tajuat, että kesään on aikaa enää kolme kuukautta
- luulet jonkun asian menevän pieleen, mutta se onnistuukin ihan eri tavalla kuin osasit odottaa
- avaat jääkaapin ja tajuat, että joku on ostanut Pepsiä
- ajattelet jotain asiaa ja yhtä äkkiä kaveri lähettää viestin, jossa on se sama asia
- itkee onnesta
- on kesäyö ja on ulkona
- löydät uuden lempibändin
- näet julkkiksen ja kaveri vieressä käskee käyttäytyä normaalisti
- saa otettua täydellisen Instagram kuvan
- tuntee itsensä vapaaksi




lauantai 13. helmikuuta 2016

Santa Cruz & Block Busters @Logomo




Kun keikoille ei mene pitkään aikaan niin niitä alkaa oikein tosissaan kaipaamaan. Livemusassa vaan on sitä jotain. Aivan eri fiilis kuunnella livenä bändiä kuin jostain you tubesta. Viime viikonloppuna kävin neljännen kerran tsekkaamassa Santa Cruzin keikan Turun Logomossa. Lämppärinä toimi mulle entuudestaan tuntematon Block Buster. Niitten musiikki kuulosti erittäin hyvältä. Cruzit vetivät aivan mielettömän keikan ja eturivi paras rivi. Ihana tunne vaan laulaa biisien mukana ja vaan tunnelmoida. Cruzit soitti kaikki parhaat biisit ja olihan siellä ihan mukavasti porukkaakin. Kuvat puhukoon puolestaan!





perjantai 5. helmikuuta 2016

Opiskelijaelämää - Pikkulaskiainen 2016





Tähän mennessä suurin opiskelijatapahtuma, mihin olen osallistunut eli Pikkulaskiainen oli eilen ja sen kunniaksi ajattelin kertoa mitä kaikkea tuli eilen tehtyä. Torstaina mulla ei ollut koulua kuin yksi luento, joten menin vasta kahdeksitoista. Sitä ennen ihailin bussipysäkillä kivan näköistä taivasta ja odottelin taas vaihteeksi myöhässä olevaa bussia. Turkuun päästyäni heitin mun kamat mummon luo, jossa taas vaihteeksi majoituttiin - no, keskeisen sijainnin takia. Sitten lähdin Assarille syömään ja sain melkein paniikin, kun tajusin, että olin unohtanut opetella verbirektiot. Siinä sitten syötiin ja luettiin ne pikasesti läpi. Koulun jälkeen käytiin kaverin kanssa kirjastossa ja lähdettiin kohti Puolalanpuistoa, jossa tää Pikkulaskiaisen mäkitapahtuma oli. Hassun näköistä oli kun Puolalanmäkeä vaelsi ylös joukko erivärisiä haalarityyppejä. Välillä kävin Hansassa sovittamassa farkkuja ja melkeen tuskastuin. Miksi farkkujen sovittamisen pitää olla niin hemmetin työlästä? Hengailtiin jonkin aikaa haalarikansan keskellä siellä ja yritettiin nähdä mäkikilpailua, mutta heikolla menestyksellä, koska siellä oli ihan hemmetisti porukkaa. Olisi itsekkin jo tehnyt mieli vetää haalarit jalkaan, mutta ne ei oo vielä tulleet.




Sitten Jenni pääsi töistä ja käytiin subilla ja laittamassa itsemme valmiiksi iltaa varten. Tosiaan Pikkulaskiaisen viralliset jatkot olisi olleet Venuksessa, Painossa, Börssissa ja Monkeyssä, mutta me ei saatu lippuja mihinkään. Käytiin jokirannassa juomassa muutamat lonksut ja tavattiin lisää kavereita ja mentiin hetkeksi Fonttiin hengaamaan. Sen jälkeen syömään ja Vegasiin, jossa meno oli aika hiljaista. Päätettiin käydä katsastamassa Showroom ja matkalla sinne jotkut kysy meiltä minne niitten kannattaisi piilottaa taskumatti kun ne oli menossa Venukseen :D Showroom oli pettymys, joten palattiin loppuillaksi takaisin Vegasiin tanssimaan.