maanantai 25. tammikuuta 2016

Tapahtumarikas viikonloppu Stadissa





Viime viikonloppu oli ihan paras! Oikeestaan paras pitkään aikaan. Olin mun kaverin kanssa Stadissa ja oi että siinä on sitten ihana kaupunki. Niin ihana, että takaisin Turkuun tuleminen oli ihan hirveetä. Viikonloppuna tapahtui kaikkea jännää. Matkustin ensimmäistä kertaa Onnibussilla ja olin ensimmäistä kertaa Omppuhotellissa. Täytyy sanoa, että suhtauduin tohon hotelliin pienellä varauksella, mutta se oli oikeen siisti hotelli. Ainoa asia, mikä häiritsi oli se, että siellä huoneessa oli kuuman kuin tropiikissa ja me ei löydetty sieltä mitään ilmastointia. Tuli syötyä ihan liikaa heseruokaa ja hengailtua Kampissa, Forumissa, City Centerissä ja Itiksessä. Käytiin peräti kaksi kertaa Vapianossa syömässä ja se ruoka oli jotain niin ihanaa. En ole koskaan syönyt yhtä hyvää pastaa. Tapasin mun kirjekaverin ensimmäistä kertaa ja vaikka jännitin ihan hirveesti niin oli tosi kivaa. Kierreltiin kaupoilla ja käveltiin pitkä lenkki. Löysin uuden paidan ja hiuslenkin. Tuli häröiltyä kaikenlaista ja tutustuttiin Helsingin yöelämään. Jos sinnepäin eksyy niin kannattaa mennä the Tigeriin. Ihan huippu näköalaparveke ja sairaan siisti paikka. Käytiin pikaisesti kaverin kirjekavereiden luona ja tuli samalla liikuttua taas uusilla paikoilla. Vuosi alkoi ihanalla reissulla ja toivotaan, että näitä tulee vielä paljon lisää.






torstai 14. tammikuuta 2016

Ihan tavallinen torstai






Torstait on ihan kivoja viikonpäiviä. Ei ihan vielä viikonloppu, mutta melkein kuitenkin. Mun torstai 14.1.2016 oli tavallisista tavallisin. Niimpä ajattelin jakaa mun eilisen päivän tänne. Torstai aamut on ihania. Koulu alkaa vasta kahdeltatoista, joten heräilin ja aamun piristysruiske oli se, kun joku oli ostanut jääkaappiin kiivejä. Rakastan kiivejä. Laittautuminen kesti aamulla yllättävän kauan, sillä hiuksia törrötti vähän joka suunnalta ja oli se kuuluisa bad hair day. Jääkaappiin katsottaessa päätin lähteä yliopistolle syömään mikä tarkoitti sitä, että piti lähteä paljon aikasemmin koululle, mutta ei se haitannut. Ainakaan ei tullut kiire. Bussipysäkillä värjöttelyn jälkeen pääsin Turkuun ja kävin Wikkellä ostamassa eväitä töihin, jonne olin menossa suoraan luentojen jälkeen. Siellä sitten alko palohälyttimet huutamaan ja se soi illalla vieläkin korvissa. Bussilla yliopistolle ja nälkäsenä odottelin Assarilla, että kaveri tulisi. Tykkään niin paljon yliopiston ruokaloiden ruuasta ja tälläkin kertaa oli tosi hyvää aurajuusto-härkä pitsaa, kukka- ja parsakaalia sekä aivan ihana hedelmäjälkkäri kermavaahdolla. Sitten pitikin hipsiä kielioppiharjoituksiin ja tunti meni nopeesti ja tehtävät oli suhteellisen helppoja. Sitten siirryin päärakennukseen, koska seuraavaksi oli kurssi nimeltä johdatus germanistiseen lingvistiikkaan ja käännösteorioihin. Pelottavan kuulonen kurssi, mutta ihan mielenkiinnolla odotan ensimmäisen luennon jälkeen. Joogattiin youtuben saksankielisen joogavideon mukana luennon keskellä. Luennon loputtua juoksin bussille ja menin sillä torille.  Luulin ehtiväni toiseen bussiin, mutta kun pääsin pysäkille niin bussi oli just lähtenyt niin jouduin menemään seuraavalla. Ehdin aika tarkalleen viideksi töihin. Söin ja tein hommia yhdeksää saakka. Oli ainakin paljon tekemistä niin aika tuntui menevän tosi nopeesti. Sitten pääsin kyydillä kotiin, söin, kävin suihkussa ja tuijottelin snapchattiä ja nukahdin.





lauantai 9. tammikuuta 2016

Germanistiristeily 2016




Ensin ajattelin, että en tee tästä risteilystä mitään postausta, mutta nyt tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin. Eli olin germanistiristeilyllä eli siis Turun Yliopiston saksan opiskelijoiden risteilyllä. Mentiin bussilla satamaan ja oli jotenkin hassua olla arkena laivalla, koska oon ollut aina vaan viikonloppuisin ja silloin on ollut hirveesti porukkaa. Nyt siellä ei oikeen ollut ja oli hassua kun se terminaali oli aika tyhjä. Laivalla menin yhden kaverin kanssa iltapalalle ja käytiin Tax freessä ja sit illalla oltiin tanssimassa ja hengattiin hyteillä. Ja siellä baarissa oli joku tosi härö yhtye soittamassa. Basistilla ja kitaristilla oli Batman ja Spiderman puvut päällä :D Seuraava päivä menikin melkeen kokonaan nukkuessa ja illasta toipuessa ja sitten vaan istuskeltiin syöden, musiikkia kuunnellen ja käytiin kaupassa ostamassa vähän herkkuja kotiin. Oli kiva risteily ja monella tapaa tosi erilainen kuin mun aikaisemmat risteilyt.



lauantai 2. tammikuuta 2016

Tervetuloa vuosi 2016 !





Pitkästä aikaa oon taas kirjottelemassa tänne jotain. Viime postaus näyttäisi olevan syyskuulta, joten "pieni" väli tässä on ollut johtuen koulukiireistä. Nyt kuitenkin päätin vaihtaa blogin nimeä, osoitetta ja uudistaa vähän ulkoasua, jotta olis taas kivempi alkaa kirjottelemaan. Eli aion tästä eteenpäin kirjotella vähän aktiivisemmin nyt kun se inspis on sieltä jostain taas löytynyt :)

Joulu oli ja meni ja nyt onkin taas edessä uusi vuosi. Joulun vietin ihan vaan kotona perheen kanssa. Ei oikeen tuntunut joululta, en sitten tiedä johtuiko se lumen puutteesta vai mistä. Kuitenkin olin jo ihan loman tarpeessa ja oli ihanan rentoa. Tuli syötyä hyvin, luettua kirjoja ja nähtyä kavereita. Puhelin päätti myös sanoa työehtosopimuksensa irti, joten piti hankkia uusi. Uudenvuodenkin olin ihan vaan kotona ja kaveri oli meillä. Vähän tuli katteltua raketteja ja herkuteltua. Uuden vuoden lupauksia en tehnyt yhtään vaan aion jatkaa samaan malliin ja katsoa, mitä tää vuosi tuo tullessaan. Joitain juttuja on jo vuodelle 2016  suunnitteilla, mutta toivottavasti luvassa on myös kivoja yllätyksiä ja toivon, että tästä vuodesta tulis tosi ihana.